Velkommen til Tickr!

av Ole Gunnar | 12.02.2017

Tickr er stedet for deg som ønsker å sammenligne din klatreform med dine venner, eller bare følge med hvordan du selv ligger an.

Slik funker det:

Når du har gått en rute eller bulder, går du inn på Tickr og ticker den. Om du ticker mens du er på Klatreverket, eller om du gjør det når du kommer hjem, er opp til deg, men vi anbefaler at du gjør det med en gang, med mindre du har ekstremt god hukommelse og husker alt du har gått hver gang 🙂

For å ticke en rute, trykker du på tick-symbolet, som ser slik ut:Skjermbilde 2017-02-12 kl. 21.57.53 . Du vil nå få to (buldring) eller fire (tauklatring) valg:

 

Onsight: du klarte ruten/bulderen på første forsøk, uten pause, og uten tidligere informasjon om ruten.

Flash: du klarte ruten/bulderen uten å ta pause og på første forsøk, men du har informasjon (beta) om ruten fra før.

Redpoint: du klarte ruten uten, men du har prøvd den før.

Topptau: du klatret ruten på topptau.

 

Når du har ticket en rute, vil du få en poengsum utifra hvor vanskelig/imponerende prestasjonen din var. Jo vanskeligere rute, jo flere poeng, og onsight vil gi mer poeng enn flash, redpoint og topptau. Hvis du er virkelig god, kommer du på topplista! (Under innstillinger kan du velge om du vil vise profilen din, og scoren din, offentlig).

 

I tillegg til å ticke ruter, kan du markere de som favoritt. Det gir creds til den som har skrudd ruta, og du kan se hvilke ruter som regnes som veldig bra!

 

Til slutt kan du markere ruter som prosjekt. Dersom det er mange som har markert en rute som prosjekt, vil skrusjef Christer vurdere om ruten skal rives eller ikke. Når han bestemmer seg for å rive ruten, får du en mail om at det er i ferd med å skje, slik at du kan forte deg til Klatreverket for å gjøre den!

 

Skriv en kommentar