Blogg

av Ole Gunnar | 22.05.2017

Gratulerer til siggy som vinner av klatrekonkurransen. Siggy får dermed et klippekort på 10 klipp av en verdi på 990 kroner som kan brukes på alle klatreverkets sentere. Vi gratulerer!

av Ole Gunnar | 21.05.2017

Tickr er enda i startfasen, men vi jobber hele tiden for at brukeropplevelsen skal bli bedre! Mange spennende oppdateringer er i vente og kommer fortløpende når de er klare.

For øyeblikket har vi gjort en liten oppdatering på poengsystemet. Det gis nå poeng for alle ruter eller buldere du går. Antall poeng er også justert for å gjøre det mer rettferdig.

Følg med for nye oppdateringer!

av Ole Gunnar | 05.05.2017

Fra og med mandag 8. mai klokken 16 er det en ny klatrekonkurranse på Klatreverket! Denne gangen er det første mann til 15 000 poeng som vinner fete premier fra butikken (annonseres snarest)! Meld deg på under, og start og klatre!av Ole Gunnar | 30.03.2017

Frem til nå har kun de 10 beste bestigningene det siste året vært gjeldene i Tickr-poengsummen, og maks én gang per rute. Det vil si om du har klatret en rute 10 ganger, vil kun én av disse telle på poengsummen.

Etter flere tilbakemeldinger, har vi valgt å endre dette slik at alt du går vil være tellende. Altså om du klatrer den ruten 10 ganger, vil poengsummen være deretter. Bestigninger som er mer enn ett år gamle, vil ikke telle med i poengsummen.

Vi jobber med å dele inn poengsystemet til “dag”, “uke” og “måned” også, så det er bare å henge i tøylene og vente i spenning!

God klatring, og Tick i vei!

av Ole Gunnar | 15.02.2017

Fra mandag 27. februar til lørdag 11. mars braker tidenes første tickr-konkurranse! Får å delta i konkurransen, melder du deg på ved å trykke på knappen nedenfor. Alle rutene du ticker i tidsrommet 27. februar til 11. mars blir lagt inn i konkurransescoren din.  Du kan ticke både ruter og buldere på alle senterene.

Du kan følge med på plasseringen din på denne siden.

Konkurransen avsluttes på Klatreverket Torshov lørdag 11. mars hvor det blir utdeling av FETE premier.

Er du ikke på toppen av lista? Frykt ikke! Alle påmeldte som møter opp på Klatreverket Torshov den 11. mars er med i trekningen av mange av premiene.

Denne konkurransen er avsluttet

av Ole Gunnar | 12.02.2017

Tickr er stedet for deg som ønsker å sammenligne din klatreform med dine venner, eller bare følge med hvordan du selv ligger an.

Slik funker det:

Når du har gått en rute eller bulder, går du inn på Tickr og ticker den. Om du ticker mens du er på Klatreverket, eller om du gjør det når du kommer hjem, er opp til deg, men vi anbefaler at du gjør det med en gang, med mindre du har ekstremt god hukommelse og husker alt du har gått hver gang 🙂

For å ticke en rute, trykker du på tick-symbolet, som ser slik ut:Skjermbilde 2017-02-12 kl. 21.57.53 . Du vil nå få to (buldring) eller fire (tauklatring) valg:

 

Onsight: du klarte ruten/bulderen på første forsøk, uten pause, og uten tidligere informasjon om ruten.

Flash: du klarte ruten/bulderen uten å ta pause og på første forsøk, men du har informasjon (beta) om ruten fra før.

Redpoint: du klarte ruten uten, men du har prøvd den før.

Topptau: du klatret ruten på topptau.

 

Når du har ticket en rute, vil du få en poengsum utifra hvor vanskelig/imponerende prestasjonen din var. Jo vanskeligere rute, jo flere poeng, og onsight vil gi mer poeng enn flash, redpoint og topptau. Hvis du er virkelig god, kommer du på topplista! (Under innstillinger kan du velge om du vil vise profilen din, og scoren din, offentlig).

 

I tillegg til å ticke ruter, kan du markere de som favoritt. Det gir creds til den som har skrudd ruta, og du kan se hvilke ruter som regnes som veldig bra!

 

Til slutt kan du markere ruter som prosjekt. Dersom det er mange som har markert en rute som prosjekt, vil skrusjef Christer vurdere om ruten skal rives eller ikke. Når han bestemmer seg for å rive ruten, får du en mail om at det er i ferd med å skje, slik at du kan forte deg til Klatreverket for å gjøre den!